Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Origo Fysioterapi

Ombygging av kontorlokaler og kinosal til nytt kommunalt fysioterapisenter

Fysioterapisenter

Leknes

2016 - 2018

Vestvågøy kommune

ARK, SØK

Skisseprosjekt, Forprosjekt, Detaljprosjekt, Oppfølging byggetid

610 m2

1

Totalentreprise

Ombygging

Origo Fysioterapi er etablert i en gammel forretnings- og kontorbygning, som tidligere også inneholdt byens kinosal. Vi har tidligere prosjektert et tilbygg til denne bygningen, som inneholder kontorer for NAV. Vi har også prosjektert ombygging av deler av andre etasje for kommunenes legesenter, og tredje etasje, som huser Familieenheten. Det kommunale fysioterapisenteret ligger i første etasje, i en kontorfløy, som er gjenbrukt med minimale ombygginger. Så er det etablert to treningssaler i det som tidligere var kinoen. Resten av arealet inneholder personalgarderober, pauserom, toaletter, ett mindre treningsrom og et stort behandlingsrom med takheis.


Materialvalg

De gamle kontorene er frisket opp med en lys grønnfarge på veggene. De nye treningssalene og det store behandlingsrommet har lyse, malte gipsvegger, med store speilflater, og felt med eikespiler, som også fungerer som lyddempende tiltak. Gulvene har vinylbelegg i forskjellige kvaliteter tilpasset rommenes funksjon, for eksempel sportsgulv med demping i treningssalene. Nedsenket systemhimling i alle rom.


OSS

Vi hører gjerne fra deg

Send oss en

Bli kontaktet av en