Vi søker flere dyktige medarbeidere !

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

I forbindelse med integrering av stein hamre arkitektkontor i Asplan Viak ønsker vi å forsterke vårt kontor på Mo og skal i den forbindelse ansette flere fag på Mo. Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss.

Publisert: 26. august 2021

Arkitekter

Vi søker arkitekter, både juniorer med noen års erfaring, og mer erfarne med 10 års praksis eller mer. Kompetanse innen boliganlegg, helsebygg, skole- og idrettsanlegg, kontor og rehabilitering er særlig interessant. Hos oss vil du jobbe med et bredt spekter av prosjekter – fra enkle bolighus til komplekse undervisningsbygg.

Kontoret ligger sentralt, nært kollektivknutepunkt, med utsikt over byen, Ranfjorden og Svartisen. Kontoret har i dag 11 flotte og kunnskapsrike medarbeidere fordelt mellom arkitekter, planleggere og ingeniører.

Som del av hele Asplan Viak har vi i tillegg tilgang til relevant og solid kunnskap innen et bredt spekter av fagområder, inkludert en svært god kompetanse innen konstruksjon, byplanlegging og energi- og miljø.

Vegplanleggere

Samferdselsmiljøet i Asplan Viak består av ca. 130 rådgivere, og er et av landets ledende miljø innen planlegging og prosjektering av veg- og gateanlegg.

Asplan Viak har mange oppdrag i alle størrelser og planfaser over hele landet. Vi har det siste året vunnet mange store rammeavtaler for SVV, fylker og kommuner, samt flere store oppdrag for Nye Veier.

Ingeniører/Sivilingeniører VA-teknikk

Asplan Viak har også et av Norges største og sterkeste fagmiljø innenfor vann, avløp og overvann. Av våre 1200 ansatte har vi ca. 200 kollegaer som jobber med denne spesialiseringen.

I forbindelse med integrering av Stein Hamre Arkitektkontor i Asplan Viak ønsker vi å forsterke vårt kontor på Mo og skal i den forbindelse styrke oss med flere ressurser innen VA-teknikk. Vårt kontor på Mo skal være knyttet opp mot kontorene i Tromsø, Vesterålen og Lofoten, og er i tillegg en integrert del av vårt nasjonale fagmiljø.

Vi søker deg som har erfaring og ønsker å jobbe i et utviklende og tverrfaglig miljø.

Mer informasjon

For mer informasjon om stillingene, gå til Asplan Viaks hjemmesider/a>

Flere nyheter

OSS

Vi hører gjerne fra deg

Send oss en

Bli kontaktet av en