Årets julegave går til Kitrinos Healthcare og Lesvos Solidarity

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

HÅP – MUSIKK FOR MEDMENNESKELIGHET - En dobbelt CD og en fotobok om flyktningeleirene Moria og Pikpa. Overskuddet går til Kitrinos Healthcare og Lesvos Solidarity.

Publisert: 21. desember 2020

En gave til de som trenger det

Våre ansatte får "Håp - musikk for medmenneskelighet", en dobbelt CD og en fotobok om flyktningeleirene Moria og Pikpa .
Overskuddet av dette går til Kitrinos Healthcare og Lesvos Solidarity, som bidrar med helsehjelp, mat og husly til flyktninger.

Kitrinos Healthcare

Kitrinos er en gresk-britisk organisasjon som startet opp arbeidet sitt i oktober 2015, og har siden da bidratt med helsehjelp til flyktninger i Hellas. Kitrinos har team bestående av leger, sykepleiere, paramedics og annet helsepersonell, og har de siste årene driftet den eneste klinikken inne i selve Moria-leiren. Der sørger de for både akutt helsehjelp og oppfølging av pasienter med kronisk sykdom. Kitrinos sitt arbeid er tuftet på frivillighet, og alt av utstyr og medisiner finansieres gjennom donasjoner og innsamlinger.

Lesvos Solidarity

Lesvos Solidarity startet som et solidaritetsnettverk i 2012, som ga husrom til flyktninger i leiren kjent som Pikpa. Etterhvert som stadig flere flyktninger kom, fikk de mest sårbare bo i verdige og humane betingelser i leiren. I perioder har de også distribuert over 3000 måltid på dag til flyktninger andre steder på øya. I 2016 opprettes Mosaik Support Center der flyktninger gis opplæring i blant annet språk og praktiske ferdigheter. Hele tiden med gjensidig respekt, verdighet og fokus på ressurser i sentrum. Inntekten fra denne boka vil bidra til å styrke senteret og arbeidet med å videreføre den unike støtten Lesvos Solidarity gir mennesker på flukt.

Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år !

Les mer om denne saken

Les mer om saken
https://bidra.no

Norsk crowdfunding! Bidra.no er hele norges nettsted for folkefin...

Flere nyheter

OSS

Vi hører gjerne fra deg

Send oss en

Bli kontaktet av en